Home | Villaggio Mediterraneo | Monlandys | Contact
Mediterraneo

Villaggio Mediterraneo este un produs conceput si dezvoltat in intregime de Monlandys, societate care face parte din Grupul Euroholding, nume cu rezonanta in zona de top a firmelor specializate in constructii civile din Romania.

Acest proiect imobiliar a fost prezentat si la nivel international, la Cannes, in cadrul unuia dintre cele mai mari si importante targuri de profil din Europa - MIPIM.

Villaggio Mediterraneo are la baza conceptul "casa la cheie" in forma cea mai avansata, oferind beneficiarilor absolut tot ce presupune o locuinta moderna: utilitati - gaze, electricitate, apa curenta, canalizare, TV, telefon, internet; dotari ambientale - izolatie termo-acustica, incalzire si climatizare, sisteme de protectie, toate la standarde europene; facilitati de ansamblu - parcari private, zone verzi generoase, zone destinate serviciilor, zone pentru dotari complementare.

Cele 56 solutii de locuit sunt dezvoltate pe 3 niveluri, in conceptii arhitectonice gandite astfel incat sa raspunda celor mai diversificate exigente, cu doua tipuri diferite de amenajare, ambele cu suprafete ample. Designul fiecarei locuinte poarta semnatura unor profesionisti italieni, iar designul italian - se stie - e unul de exceptie, sinonim, prin inspiratie si prin grija si atentia aproape maniacala acordata detaliilor, cu ceea ce ne-am obisnuit sa numim "clasa".


©2008 Monlandys. Euroholding Group