Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repairedTable './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired SC EUROCONSTRUCT SA a derulat proiectul "Angajați mai competenți, un loc de muncă mai sigur"
Search:
Istoric News Furnizori Jobs Contact
română italiano english
Euroholding Euroconstruct Europrefabricate - prefabricate din beton IMP TRAVEL Europroducts Monlandys IMP Romania Netex
 
EUROHOLDING
 
» Despre noi
» Dosar de presă
» Contact

» Istoric
» News
» Furnizori
» Jobs
» Links


Achizitii proiecte

Complex rezidential Timisoara - Villaggio Mediterraneo
 

SC EUROCONSTRUCT SA a derulat proiectul "Angajați mai competenți, un loc de muncă mai sigur"
on Nov 30, 2010.Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013” , „Investeşte în oameni!”.

Euroconstruct S.A. investeşte în siguranța angajaților săi!

SC EUROCONSTRUCT SA cu sediul in Chişoda, jud. Timis, Calea Sagului DN 59 km.7, nr.221 a derulat pe o perioada de 6 luni,  proiectul „Angajați mai competenți, un loc de muncă mai sigur” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, Axa prioritară 3 „Creşterea adaptabilității lucratorilor şi a intreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.2.”Formare şi sprijin pentru intreprinderi şi angajați pentru promovarea adaptabilității”.

Valoarea totală contractată a proiectului este de 196.899 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 187.706 lei.

Obiectivul proiectului a fost îmbunătățirea securității si sănătății la locul de muncă, prin instruirea angajaților în acest domeniu şi achiziționarea de echipamente de protecția muncii.

Proiectul s-a derulat la Timişoara şi în urma implementării lui 22 de angajați au urmat cursuri specifice şi vor primi certificate de specializare in domeniul securitatii muncii. Tot prin acest proiect au fost achiziționate echipamente performante de protecția muncii.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoana contact: Alina Jianu
Funcţie: Manager de proiect
Tel: 0256/308555
Fax: 0256/291168
E-mail: alina.jianu@euroholding.com.ro

Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired
 
19/07/2011
  Anuntul de incheiere proiect Europroducts - Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investiţii... » citeste tot
04/05/2011
  IMP Romania – anunt informare publica pentru acord mediu - ANUNŢ  PUBLIC       S.C. I.M.P. ROMÂNIA INDUSTRIAL CO S.A., cu sediul social în Chisoda, str. Calea Sagului,... » citeste tot
30/12/2010
  SC EUROPREFABRICATE SRL a derulat pe o perioada de 6 luni, proiectul „un loc de muncă mai sigur pentru angajați mai -   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional... » citeste tot

» mai multe stiri
  ©2018 Euroholding Group. Login