Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repairedTable './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired Turism - Travel
Istoric News Furnizori Jobs Contact
română italiano english
Euroholding Euroconstruct Europrefabricate Eurodesign Favero & Milan Europroducts Monlandys IMP Romania Netex

Intelegand dinamica companiilor din zilele noastre si nevoia de a calatori in scop de afaceri a angajatilor, in cadrul Grupului Euroholding s-au pus bazele agentiei de turism IMP Travel.

Din acest motiv am dezvoltat servicii de Business Travel pentru a raspunde nevoilor si politicilor companiilor din grup fie ca este vorba de calatorii in interes de serviciu, intalniri de afaceri sau programe incentive pentru angajati.

Pozitionandu-ne drept consultantul turistic personal pentru clientii nostri, oferim toate imformatiile necesare, gasim cele mai bune solutii potrivite bugetelor si politicilor de calatorie in scop de afaceri.

Folosindu-ne de reteaua proprie de parteneri de care dispunem putem oferi o multitudine de optiuni in ceea ce priveste companiile aeriene, cazarea, transferuri si intalniri de afaceri ori planificarea evenimentelor. Acestea va asigura ca veti face cele mai bune alegeri in functie de bugetul de care dispuneti si veti putea sa controlati permanent costurile.

Fiecare client va fi consiliat de un Travel Manager care vor lucra strans cu compania, intelegand astfel nevoiele si dorintele acesteia pentru a furniza cele mai bune optiuni turistice la costurile potrivite.

Date de contact:

Agentia de turism IMP Travel

Tel. +40 256308525

Fax +40 256291168

Mob: +40 741209870

Email:  anca.dragan@euroholding.com.ro

Website:  www.euroholding.com.ro

 

Brevet

Licenta Agentie

Asigurare Insolvabilitate

 Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired
©2017 Euroholding Group. Login