Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repairedTable './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired Euroholding Group primește vizita oficială a noului ambasador al Italiei, E.S. Mario Cospito
ïżœ
Search:
Istoric News Furnizori Jobs Contact
romùnă italiano english
Euroholding Euroconstruct Europrefabricate - prefabricate din beton IMP TRAVEL Europroducts Monlandys IMP Romania Netex
 
EUROHOLDING
 
» Despre noi
» Dosar de presă
» Contact

» Istoric
» News
» Furnizori
» Jobs
» Links


Achizitii proiecte

Complex rezidential Timisoara - Villaggio Mediterraneo
 

Dosar de presa

Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
2011
2010
2009
2008
2007
2006


Euroholding Group primește vizita oficială a noului ambasador al Italiei, E.S. Mario Cospito
Fruncea, 2008-09-25

Noul ambasador al Italiei la București, E.S Mario Cospito a efectuat o vizită oficială la Timișoara pentru a discuta cu reprezentanții principalelor companii italiene prezente în teritoriu.

Prezența unor companii italiene de prestigiu pe teritoriul României a atins deja niveluri considerabile, astfel încât, au devenit protagonistele dezvoltării și creșterii economice din această țară.

E.S. Mario Cospito a vizitat, în cursul zilei de ieri, sediul cunoscutei firme de construcții Euroholding Group, împreună cu Consulul Italian Manlio Giuffrida și cu dl. Carmelo Barbera, Atașatul Comercial al Ambasadei Italiene în România, unde au purtat discuții mai bine de două ore.

Delegația oficială a fost întâmpinată de Președintele Euroholding Group, dl. Luca Serena, administratorii delegați ai diferitelor societăți ce fac parte din Euroholding.

Vizita a cuprins mai multe etape, care i-au permis E.S Ambasadorul Italiei, să cunoască o realitate performantă și inovatoare, un exemplu de excelență italiană în România, care prin atingerea unor rezultate excepționale acordă o atenție deosebită garantării unui mediu de lucru adecvat și de calitate pentru proprii angajați.

În urma prezentării întregii conduceri din partea italiană și cea română, delegația oficială a asistat la transmiterea unui videoclip de prezentare a Grupului, fiind urmată de o vizită la fabrica din Timișoara.

Euroholding este una dintre puținele companii italiene, prezente în România, care au dezvoltat fiecare fază a sectorului construcțiilor, de la producția de ciment până la proiectare, de la construcția de hale industriale până la realizarea de cartiere rezidențiale.

Euroholding Group are sediul la Timișoara și, grație achiziționării firmei Marcora Construcții din București, intenționează să-și consolideze poziția de lider la nivelul întregii țări.

“Am fost printre primii care au crezut în această țară, căreia i-am oferit mult și de la care am primit și mai mult. Cu 1.200 de angajați propri, la sfârșitul anului, Grupul nostru estimează o cifră totală de afaceri de peste 142 milioane de euro, cu o creștere de aproape 10% față de anul 2007. Ne propunem să consolidăm și să dezvoltăm și mai mult activitățile grupului, și în acest scop am inițiat deja investiții, în perioada 2008-2009 de peste 24 milioane de euro”, a declarat președintele Euroholding Group, dl. Luca Serena, în timpul acestei vizite.

Delegația a fost invitată la un buffet, organizat într-unul din localurile sediului, E.S Mario Cospito retrăgându-se și mulțumind pentru ospitalitate, a declarat “Mă aflu în România doar de o lună și am considerat de maximă importanță faptul ca prima mea vizită pe teritoriul românesc să fie la Timișoara, tocmai datorită numeroșilor investitori italieni prezenți în acest oraș, o prezență pe care, după vizita la această societate, o pot defini de o deosebită calitate și excelență. Doresc să îi mulțumesc dlui Luca Serena și holdingului pe care îl conduce pentru tot ceea ce a făcut în România dar și Dvs., tuturor colaboratorilor români care ați contribuit la această excelență”.

Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired
 
19/07/2011
  Anuntul de incheiere proiect Europroducts - Programul OperaĆŁional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” co-finanĆŁat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „InvestiĆŁii... » citeste tot
04/05/2011
  IMP Romania – anunt informare publica pentru acord mediu - ANUNĆą  PUBLIC       S.C. I.M.P. ROMÂNIA INDUSTRIAL CO S.A., cu sediul social în Chisoda, str. Calea Sagului,... » citeste tot
30/12/2010
  SC EUROPREFABRICATE SRL a derulat pe o perioada de 6 luni, proiectul „un loc de muncă mai sigur pentru angajați mai -   Proiect cofinanĆŁat din Fondul Social European prin Programul OperaĆŁional... » citeste tot

» mai multe stiri
  ©2018 Euroholding Group. Login