Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repairedTable './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired Noul ambasador al Italiei, E.S. Mario Cospito, in vizita oficiala la Euroholding Group
Search:
Istoric News Furnizori Jobs Contact
română italiano english
Euroholding Euroconstruct Europrefabricate - prefabricate din beton IMP TRAVEL Europroducts Monlandys IMP Romania Netex
 
EUROHOLDING
 
» Despre noi
» Dosar de presă
» Contact

» Istoric
» News
» Furnizori
» Jobs
» Links


Achizitii proiecte

Complex rezidential Timisoara - Villaggio Mediterraneo
 

Dosar de presa

Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
2011
2010
2009
2008
2007
2006


Noul ambasador al Italiei, E.S. Mario Cospito, in vizita oficiala la Euroholding Group
Ziua de Vest, 2008-09-26

Noul ambasador al Italiei la Bucureti, E.S. Mario Cospito a efectuat în aceast sptmân o vizit oficial la Timioara pentru a discuta cu reprezentanii principalelor companii italiene prezente în teritoriu.

Prezena unor companii italiene de prestigiu pe teritoriul României a atins deja niveluri considerabile, astfel încât, au devenit protagonistele dezvoltrii i creterii economice din aceast ar.

E.S. Mario Cospito a vizitat, miercuri, 24 septembrie, sediul cunoscutei firme de construcii Euroholding Group, împreun cu Consulul Italian Manlio Giuffrida i cu dl. Carmelo Barbera, Ataatul Comercial al Ambasadei Italiene în România, unde au purtat discuii mai bine de dou ore.

Delegaia oficial a fost primit de Preedintele Euroholding Group, dl. Luca Serena, administratorii delegai ai diferitelor societi ce fac parte din Euroholding.

Vizita a cuprins mai multe etape, care i-au permis E.S. Ambasadorul Italiei sa cunoasca o realitate performant i inovatoare, un exemplu de excelen italian în România, care prin atingerea unor rezultate excepionale acord o atenie deosebit garantrii unui mediu de lucru adecvat i de calitate pentru proprii angajai.

În urma prezentrii întregii conduceri din partea italian i cea român, delegaia oficial a asistat la transmiterea unui videoclip de prezentare a Grupului, fiind urmat de o vizit la fabrica din Timioara.

"Am fost printre primii care au crezut în aceast ar, creia i-am oferit mult i de la care am primit i mai mult. Cu 1.200 de angajai propri, la sfâritul anului, Grupul nostru estimeaz o cifr total de afaceri de peste 142 milioane euro, cu o cretere de aproape 10% fa de anul 2007. Ne propunem s consolidm i s dezvoltm i mai mult activitile grupului, i în acest scop am iniiat deja investiii, în perioada 2008-2009 de peste 24 milioane de euro", a declarat preedintele Euroholding Group, dl. Luca Serena, în timpul acestei vizite.

Euroholding este una dintre puinele companii italiene, prezente în România, care au dezvoltat fiecare faz a sectorului construciilor, de la producia de ciment pân la proiectare, de la construcia de hale industriale pân la realizarea de cartiere rezideniale. Euroholding Group are sediul la Timioara i, graie achiziionrii firmei Marcora Construcii din Bucureti, intenioneaz s-i consolideze poziia de lider la nivelul întregii ri.

Delegaia a fost invitat la un buffet, organizat într-unul din localurile sediului. E.S. Mario Cospito retrgându-se i mulumind pentru ospitalitate, a declarat "M aflu în România doar de o lun i am considerat de maxim importan faptul ca prima mea vizit pe teritoriul românesc s fie la Timioara, tocmai datorit numeroilor investitori italieni prezeni în acest ora, o prezen pe care, dup vizita la aceast societate, o pot defini de o deosebit calitate i excelen. Doresc s îi mulumesc dlui Luca Serena i holdingului pe care îl conduce pentru tot ceea ce a fcut în România dar i Dvs., tuturor colaboratorilor români care ai contribuit la aceast excelen".

Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired
 
19/07/2011
  Anuntul de incheiere proiect Europroducts - Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investiţii... » citeste tot
04/05/2011
  IMP Romania – anunt informare publica pentru acord mediu - ANUNŢ  PUBLIC       S.C. I.M.P. ROMÂNIA INDUSTRIAL CO S.A., cu sediul social în Chisoda, str. Calea Sagului,... » citeste tot
30/12/2010
  SC EUROPREFABRICATE SRL a derulat pe o perioada de 6 luni, proiectul „un loc de muncă mai sigur pentru angajați mai -   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional... » citeste tot

» mai multe stiri
  ©2018 Euroholding Group. Login