Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repairedTable './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired Al doilea hotel de cinci stele al Clujului va fi gata in 2010
Search:
Istoric News Furnizori Jobs Contact
română italiano english
Euroholding Euroconstruct Europrefabricate - prefabricate din beton IMP TRAVEL Europroducts Monlandys IMP Romania Netex
 
EUROHOLDING
 
» Despre noi
» Dosar de presă
» Contact

» Istoric
» News
» Furnizori
» Jobs
» Links


Achizitii proiecte

Complex rezidential Timisoara - Villaggio Mediterraneo
 

Dosar de presa

Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
2011
2010
2009
2008
2007
2006


Al doilea hotel de cinci stele al Clujului va fi gata in 2010
Ziarul Financiar, 2009-02-25

Conducerea Grand Hotel Italia, compania care realizeaza la Cluj Grand Hotel, o investitie de 40 de milioane de euro destinata realizarii unui hotel de cinci stele in cartierul Buna Ziua, a anuntat ca proiectul va fi gata conform termenului, in aprilie 2010.

"Suntem in termen cu constructia si acum lucram la etajul opt. Pana acum criza nu ne-a afectat in niciun fel, motiv pentru care sunt increzator ca vom termina in aprilie 2010, cum prevede contractul. Momentan asteptam niste modificari pentru a putea continua mai bine cu lucrarile", a explicat Tudor Popescu, director Euro Proiect, compania care se ocupa de construirea hotelului.

Conform proiectului, compania Grand Hotel Italia, care mai detine opt hoteluri la Marea Adriatica, doreste ca hotelul din Cluj sa aiba doua etaje subterane, parter, sapte etaje si mansarda. In lantul Grand Hotel, din care face parte si viitorul hotel de la Cluj, mai exista doar un singur hotel de cinci stele, restul fiind de patru si trei stele.

Desfasurat pe o suprafata de 30.000 de metri patrati, Grand Hotel va dispune de 167 de camere pentru cazare si doua restaurante. Acestea vor avea impreuna 600 de locuri, dintre care 400 de locuri in interior si 200 la mansarda, in cadrul unui restaurant aflat in exterior. La acestea se mai adauga o sala de conferinte de 1.000 de locuri si inca patru cu o capacitate mai mica, un centru de sanatate de 400 de metri patrati ce va cuprinde o sala de fitness, o piscina si o sala de aerobic.

Italienii de la Grand Hotel au prevazut construirea unei sali de bowling, a uneia de jocuri si a unui club de noapte cu 500 de locuri. Conform proiectului, hotelul trebuie sa fie gata in 28 aprilie 2010, termenul de realizare fiind de 36 de luni.

Singurul hotel de cinci stele din Cluj este in prezent Opera Plaza, aflat in proprietatea fratilor Octavian si Calin Buzoianu. Acestia au finalizat lucrarile la hotelul de cinci stele Opera Plaza in anul 2006.

Investitia, care initial era estimata la 3 milioane de euro, a depasit in final 4,5 milioane de euro.

Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired
 
19/07/2011
  Anuntul de incheiere proiect Europroducts - Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investiţii... » citeste tot
04/05/2011
  IMP Romania – anunt informare publica pentru acord mediu - ANUNŢ  PUBLIC       S.C. I.M.P. ROMÂNIA INDUSTRIAL CO S.A., cu sediul social în Chisoda, str. Calea Sagului,... » citeste tot
30/12/2010
  SC EUROPREFABRICATE SRL a derulat pe o perioada de 6 luni, proiectul „un loc de muncă mai sigur pentru angajați mai -   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional... » citeste tot

» mai multe stiri
  ©2018 Euroholding Group. Login