Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repairedTable './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired 2008 - cel mai bun an pentru Euroholding Group
Search:
Istoric News Furnizori Jobs Contact
română italiano english
Euroholding Euroconstruct Europrefabricate - prefabricate din beton IMP TRAVEL Europroducts Monlandys IMP Romania Netex
 
EUROHOLDING
 
» Despre noi
» Dosar de presă
» Contact

» Istoric
» News
» Furnizori
» Jobs
» Links


Achizitii proiecte

Complex rezidential Timisoara - Villaggio Mediterraneo
 

Dosar de presa

Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
2011
2010
2009
2008
2007
2006


2008 - cel mai bun an pentru Euroholding Group
Renasterea banateana, 2009-07-07
http://www.renasterea.ro

Luca Serena, presedintele Euroholding, vorbeste despre cum infrunta criza grupul de societati pe care il reprezinta, despre cifra de afaceri record pe 2008, despre proiectele si investitiile prezente si viitoare ale grupului, intr-un interviu acordat cotidianului nostru. Euroholding este un grup integrat care detine in portofoliu societati precum: Euroconstruct - cu activitati in domeniul constructiilor, Europrefabricate - ce se ocupa de productia de prefabricate din beton, Eurodesign Favero&Milan - societatea de design a grupului, Eurologistica - care coordoneaza partea logistica, Europroducts - care produce agregate, mortaruri si betoane, Monlandys - societate de imobiliare, IMP - producator de tesaturi netesute, Netex - societate de productie industriala de netesute, Plapaf SA - societate ce promoveaza un mare proiect de parc logistic si industrial.

Reporter: Ce strategie va adopta Euroholding pentru a infrunta aceasta perioada de criza?

Luca Serena: "A trebuit sa ne adaptam si noi strategia pentru a face fata acestei perioade mai dificile pe care o traversam cu totii. Am decis sa intram si in sectorul lucrarilor publice, unde inainte nu eram prezenti. In interiorul Grupului a fost creat chiar un departament special care gestioneaza participarea la diferite licitatii, iar toate societatile din Grup au fost certificate pentru a putea participa la aceste licitatii".

Reporter: Ati castigat deja proiecte in infrastructura?

Luca Serena: "Da, grupul nostru si-a adjudecat deja lucrari in sectorul infrastructurii, cum ar fi lucrari pentru noua autostrada Timisoara-Arad. Ca sa vorbesc despre proiecte in general, va pot spune ca Eurodesign, societatea de proiectare a grupului, a castigat recent licitatia pentru proiectarea noului imobil care va gazdui departamentul de la Bucuresti al Institutului de Resurse Bio-Alimentare. De asemenea, vom construi primul hotel de cinci stele din Cluj, Grand Hotel".

Reporter: Cum ati incheiat anul 2008?

Luca Serena: "Dupa 12 anide activitate in Romania, in 2008 Euroholding a atins cea mai mare cifra de afaceri de pana acum si cel mai mare profit realizat: 132 de milioane de euro, cu un EBITDA de 14 milioane de euro. Din cifra de afaceri, 54 de milioane au fost realizate de catre societatea Euroconstruct".

Reporter: Cum va incurajati angajatii?

Luca Serena: "In 2008, grupul pe care il reprezint a condus o politica de analizare a indeplinirii obiectivelor, oferind propriilor angajati (1.300 in total) prime in valoare de 700.000 de euro. In pregatirea salariatilor am investit peste 150.000 de euro".

Reporter: Ce investitii intentioneaza sa deruleze Grupul Euroholding pe piata romaneasca in perioada imediat urmatoare?

Luca Serena: "Euroholding este poate unul dintre putinele care, in ciuda crizei, a aprobat si realizeaza investitii noi in 2009, in valoare de 15 milioane de euro. Sunt in curs de constructie: o fabrica noua de prefabricate din beton a societatii Europrefabricate din Timisoara si o fabrica noua a societatii Europroducts, pentru productia de beton. Lucrarile de constructie ale celor doua fabrici si de instalare a echipamentelor se afla la ora actuala intr-o faza de peste 60 la suta. Cele doua fabrici vor fi inaugurate cel tarziu in luna septembrie a acestui an. Capacitatea maxima de productie anuala a noii fabrici de la Timisoara, este de 500.000 de mp pe an de prefabricate din beton la care se adauga capacitatile productive de piloni de pod si podeti (calvert). Cealalta investitie, adica noua fabrica de productie de beton, situata tot la Timisoara, a societatii Europroducts, alaturi de celellate fabrici, va asigura o productie anuala de aproximativ 900.000 de metri cubi".

Reporter: Ce alte zone mai acoperiti, in afara Banatului, unde aveti o prezenta puternica?

Luca Serena: "Strategia Euroholding la nivel de grup este aceea de a fi un operator la nivelul intregii tari, cu posibilitatea de a acoperi intreg teritoriul romanesc. Prin intermediul achizitiei Marcora am accelerat prezenta noastra la Bucuresti si continuam dezvoltarea prezentei noastre prin santiere in intreaga tara. Am realizat si realizam lucrari in toate colturile Romaniei: la Iasi, Oradea, Constanta, Galati, Cluj, Baia Mare".

Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired
 
19/07/2011
  Anuntul de incheiere proiect Europroducts - Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investiţii... » citeste tot
04/05/2011
  IMP Romania – anunt informare publica pentru acord mediu - ANUNŢ  PUBLIC       S.C. I.M.P. ROMÂNIA INDUSTRIAL CO S.A., cu sediul social în Chisoda, str. Calea Sagului,... » citeste tot
30/12/2010
  SC EUROPREFABRICATE SRL a derulat pe o perioada de 6 luni, proiectul „un loc de muncă mai sigur pentru angajați mai -   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional... » citeste tot

» mai multe stiri
  ©2018 Euroholding Group. Login