Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repairedTable './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired Schimbare in conducerea Patronatului Unimpresa Romania. Luca Serena este noul presedinte.
Search:
Istoric News Furnizori Jobs Contact
română italiano english
Euroholding Euroconstruct Europrefabricate - prefabricate din beton IMP TRAVEL Europroducts Monlandys IMP Romania Netex
 
EUROHOLDING
 
» Despre noi
» Dosar de presă
» Contact

» Istoric
» News
» Furnizori
» Jobs
» Links


Achizitii proiecte

Complex rezidential Timisoara - Villaggio Mediterraneo
 

Dosar de presa

Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
2011
2010
2009
2008
2007
2006


Schimbare in conducerea Patronatului Unimpresa Romania. Luca Serena este noul presedinte.
Cuvantul Liber, 2010-06-24
http://www.cuvantul-liber.ro/articol.asp?ID=50490

Luca Serena, presedinte al Euroholding Group din Timisoara, este, de saptamana trecuta, noul presedinte al UNIMPRESA ROMANIA, Asociatia Intreprinderilor Italiene din Romania, ce a aderat la A.C.P.R., numarand peste 700 de asociati, cu peste 130.000 angajati.

Patronatul Unimpresa are o vasta prezenta la nivelul întregii tari, prin intermediul filialelor sale. De semnalat si infiintarea, in curand, a filialei de la Targu-Mures.

Noul presedinte al UNIMPRESA ROMANIA se afla la conducerea unuia dintre cele mai performante grupuri italiene din sectorul constructiilor prezente in Romania, EUROHOLDING GROUP, din Timisoara, care, in 2009, in ciuda crizei, a prezentat un profit (EBITDA) de 4,4 milioane de euro si o cifra de afaceri pe intregul grup de 65 milioane de euro. Astazi, Grupul, ce numara peste 750 de angajati, spre deosebire de alte societati, se pregateste sa inceapa cel de-al doilea semestru al anului 2010, estimand o cifra de afaceri in crestere cu 15%, fata de anul 2009.

Aceste succese in business, care evidentiaza o capacitate extraordinara de management, sunt in mod sigur cele care l-au adus pe Luca Serena la conducerea celei mai importante si reprezentative Asociatii ale Italienilor din Romania.

De remarcat si vasta experienta asociativa a presedintelui Serena, unul dintre cei putini care au condus comisia de Internationalizare a Confindustriei italiene, puternica confederatie italiana, care de curand a implinit 100 ani de existenta.

Programul prezentat de noul presedinte UNIMPRESA, in cadrul Adunarii Generale a Asociatiilor, este unul ambitios si inovator, mizand pe: o integrare tot mai mare si programe comune cu ACPR, de sprijinire a IMM-urilor, pentru a gasi o cale de dialog mai rapida si profesionala cu bancile; o implicare concreta in vederea dezvoltarii oportunitatilor de afaceri intre asociati si un proiect de reorganizare interna a structurii Unimpresa Romania pentru a o adapta la exigentele celor care traiesc, investesc si cred in aceasta tara, Romania.

Table './app_webeuroholding/users_hash' is marked as crashed and should be repaired
 
19/07/2011
  Anuntul de incheiere proiect Europroducts - Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investiţii... » citeste tot
04/05/2011
  IMP Romania – anunt informare publica pentru acord mediu - ANUNŢ  PUBLIC       S.C. I.M.P. ROMÂNIA INDUSTRIAL CO S.A., cu sediul social în Chisoda, str. Calea Sagului,... » citeste tot
30/12/2010
  SC EUROPREFABRICATE SRL a derulat pe o perioada de 6 luni, proiectul „un loc de muncă mai sigur pentru angajați mai -   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional... » citeste tot

» mai multe stiri
  ©2018 Euroholding Group. Login